התאמנת היום מגיע לך יטבתה PRO

מהי סדרת יטבתה PRO?

מוצרי יטבתה PRO מועשרים בחלבון ומשמשים פתרון מצויין לעוסקים
בפעילות גופנית המקפידים על אכילת ארוחות עשירות בחלבון.

אז למה דווקא סדרת יטבתה PRO?
הצלחנו לשמור על טעם יטבתה האהוב והמוכר לצד תוספת משמעותית של חלבון
ובכך להפוך את משקאות יטבתה PRO למשקאות עם כמות החלבון הגבוהה ביותר בשוק,
יחד עם חלב PRO המכיל כפי 2 חלבון לעומת חלב רגיל (מכיל 60 גרם חלבון בבקבוק 1 ליטר
ו 12- גרם חלבון בכוס 200 מ"ל).
סדרת יטבתה PRO מצוינת לשימוש בסמוך לפעילות גופנית או להעשרת התזונה היומית
בחלבון ומכילה תוספת סידן וויטמין D.
מוצרי יטבתה PRO:
משקאות חלב:
  • משקה חלב מועשר בחלבון עם קפה, 18 גר' חלבון, 250 מ"ל
  • משקה חלב מועשר בחלבון עם וניל, 18 גר' חלבון, 250 מ"ל
  • משקה חלב מועשר בחלבון עם קפה, 25 גר' חלבון, 350 מ"ל
  • משקה חלב מועשר בחלבון עם קפה DOUBLE ZERO 0 תוספת סוכר 0 ממתיקים
    18 גר' חלבון, 250 מ"ל
חלב
  • חלב מועשר בחלבון, 12 גר' חלבון לכוס/ 60 גר' חלבון לבקבוק 1 ליטר

לכמה חלבון אתם זקוקים ביום?










כמות חלבון
מומלצת יומית
50 גר'
כמות חלבון מומלצת
לאחר פעילות גופנית
50 גר'
כמות לאוצין מומלצת
לאחר פעילות גופנית
2 גר'

לבחירתך 4 הצעות לארוחות המכילות את כמות הלאוצין המומלצת לאחר פעילות גופנית:

עשיתם אימון? צפו בזה

רוצים לדעת יותר על ספורט תזונה וחלבון,
היכנסו!

לכתבות נוספות

איזה כיף יש קופון

הדפסה
שלח למייל
הדפסה
שלח למייל

שאלות תשובות

  • מהו משקה PRO ?
  • מה זה חלבון ולשם מה אנו זקוקים לו?
  • למי סדרת יטבתה PRO מיועדת?
  • מתי מומלץ לצרוך את המוצרים?
  • מהי הקצובה היומית המומלצת לחלבון? האם יש הגבלה?
  • מהו מקור החלבון בסדרת מוצרי יטבתה PRO?
  • כמה קלוריות וכמה אחוזי שומן יש במוצרי יטבתה PRO?
  • האם המוצרים מתאימים לחולי סוכרת?
  • אני סובל מאי סבילות ללקטוז, מותר לי לצרוך מהמוצרים?
  • האם יש הגבלת גיל לצריכת המוצרים?
  • מה משותף לסדרת המוצרים דנונה PRO ויטבתה PRO?
  • כמה בקבוקי יטבתה PRO מומלץ לצרוך ביום? האם יש הגבלה על הכמות היומית?
  • מה ההבדל בין חלב PRO לחלב מועשר?
  • במה חלב PRO מועשר?
  • האם ניתן לשתות את החלב עם קפה או לאכול עם קורנפלקס?
  • האם החלבון בחלב PRO נהרס בחום? בקפה? בהקצפה?
  • מה היתרונות של משקאות חלב PRO על פני המתחרים?
  • מדוע אתם משתמשים בחלב עמיד במשקאות הפרו שלכם?
  • מה הכוונה בכיתוב "DOUBLE ZERO"?
  • מה ההבדל בין הפרו זירו למוצר המתחרה?